Balamale pentru sticla

Balamalele se comercializeaza la set format din 2 sau 10 buc.

Balamale pentru sticla

Mobilierul cu usi din sticla este din ce in ce mai frecvent in casele romanilor. Acesta este o alegere eleganta atat pentru bucatarie de exemplu, cat si pentru o baie sau un living moderne. Accesoriile de mobila, pentru o montare corecta a panourilor si usilor din sticla, trebuie sa ofere siguranta in exploatare, deoarece sticla este mult mai casanta decat mobilierul din lemn, pdf sau pal, dar in acelasi timp trebuie sa fie si discrete. Tocmai de aceea, iti punem la dispozitie in magazinele MAM Bricolaj cat si online, accesorii de feronerie pentru usi din sticla de la producatori precum BLUM, FGV sau Hafele.

Pe langa incuietori, manere, garnituri sau alte accesorii, balamalele pentru sticla sunt cele mai importante accesorii pentru mobila din sticla. Acestea trebuie sa asigure o utilizare corecta, cat si o functionalitate ridicata, chiar si atunci cand usile din sticla sunt folosite intens.

Daca ai nevoie de balamale usi sticla mobilier, afla ca cele mai folosite sunt balamalele aruncatoare, care necesita gaurirea sticlei pentru montare, sau balamalele pentru sticla de tip U, caz pentru care nu este necesara gaurirea si se folosesc doar pentru usi ingropate.

Ce alegi insa din varitatea de balamale sticla de pe piata? O balama geam incadrata, o balama usa geam semiaplicata, o balama usa sticla aplicata cu capac sau o balama blum? Ca sa iti fie mai usor sa alegi venim in ajutorul tau cu cateva informatii.

Balamalele aruncatoare pentru usi sticla pot fi pentru usa aplicata, pentru usa ingropata sau pentru usa seimiingropata si se aleg in functie de pozitia usii fata de cant.

Asadar, daca optezi pentru mobilier cu usi din sticla sau ai nevoie de accesorii mobila pentru panourile de sticla din baie, te asteptam in magazinele MAM Bricolaj. Specialistii nostri iti stau la dispozitie cu cele mai bune sfaturi pentru nevoie tale!