Suporti kituri

Barele si cosurile de bucatarie fac parte dintre accesoriile care nu ar trebui sa lipseasca din nicio casa. Acestea iti permit sa organizezi eficient ingredientele necesare pentru gatit si elibereaza spatiul de lucru de pe blat. Tocmai de aceea, in magazinele MAM Bricolaj, pe langa mobila de bucatarie, iti punem la dispozitie si diverse accesorii precum suporturi de condimente, suporturi de borcane si bare de inox pentru bucatarie de care poti agata ustensilele.

Opteaza pentru un suport de condimente si pentru un suport de borcane pentru bucatarie si plaseaza-le in zona aragazului. In borcane poti depozita faina, seminte sau orice alte ingrediente consideri ca vei folosi la gatit.

Totodata, poti alege si o bara suport pentru bucatarie, o poti accesoriza cu niste carlige de care poti atarna prosoapele si paletele, polonicul sau alte ustensile necesare. In magazinele noastre gasesti atat bara de inox pentru bucatarie, cat si bara cromata sau antichizata pentru bucatarie, de diverse dimensiuni.

De asemenea, iti punem la dispozitie si suport farfurii pentru bucatarie. In cazul in care spatiul din dulapuri nu este indeajuns, te poti folosi de acest suport pe care il poti atarna pe perete sau chiar pe lateralul mobilei de bucatarie.

Ba mai mult, aceste accesorii de bucatarie pot avea dubla functionalitate, un suport de borcane pentru bucatarie de exemplu poate fi folosit si pentru depozitarea paharelor sau a altor recipiente din sticla. Bara de bucatarie poate fi folosita pentru agatarea ghivecelor cu plante aromatice precum busuiocul, menta, rozmarinul sau cimbru.

Asadar, daca vrei sa te bucuri de o bucatarie extrem de bine organizata, in care toate lucrurile isi au locul lor bine stabilit, alege astfel de solutii practice care pe langa faptul ca ofera un aspect organizat spatiului, sunt si extrem de prietenoase cu bugetul tau. Lasa-ti spiritul creativ sa se manifeste in momentul in care le alegi, deoarece le poti combina in mai multe feluri, astfel incat sa aduci si o nota calda in bucatarie, nu doar organizare.