Console lemn

Cauti console pentru polite din lemn, console pentru mobilier din PAL sau console pentru rafturi? Te asteptam in magazinele MAM Bricolaj! Iti punem la dispozitie o gama variata de console din lemn clasice si console pentru polite la un pret avantajos, cat si console metalice cu diverse dimensiuni si modele care se potrivesc oricarui stil si amenajare.

O consola metalica pe langa faptul ca sustine politele, te ajuta sa creezi si aspectul dorit. Vei gasi in magazinele noastre fizice dar si online diferite optiuni care te vor ajuta sa obtii stilul dorit. Alege consola de raft in functie de materialul politei si in functie de dimensiunea acesteia si tine cont totodata si de tipul de perete pe care urmeaza sa montezi raftul pentru a obtine o prindere rezistena.

Daca montezi o consola metalica pentru un raft din lemn pe pereti din caramida si mortar vei avea nevoie de scule si unelte diferite decat daca montezi aceeasi consola pe peretii despartitori sau in stalpi. Asadar, este important sa stii pe ce tip de perete montezi consola, fie ea din lemn, metalica sau din alt material, astfel incat sa alegi produsul dar si accesoriile potrivite pentru montaj.

De asemenea, este important sa iei in calcul si greutatea pe care urmeaza sa o sustina raftul pe care vrei sa il montezi, in functie de asta poti alege console pentru mobila din materiale mai rezistente, dar si elemente de fixare potrivite pentru ele.

Daca vrei sa depozitezi carti pe niste rafturi suspendate, iti recomandam sa folosesti console pentru polite din lemn. Daca insa iti doresti sa creezi spatii de depozitare pentru unele si scule, iti recomandam sa folosesti o consola metalica, aceasta fiind mai potrivita pentru astfel de rafturi.

Indiferent ca ai nevoie de o consola din lemn, de o consola metalica sau de alte accesorii pentru mobilier, te invitam sa rasfoiesti categoriile disponibile in magazinul nostru online. Vei gasi cu siguranta toate cele necesare pentru proiectele tale de amenajare a casei.