Decoratiuni

Decoratiuni

Baghete si cornise decorative din polistiren, tavan fals si profile decorative pentru perete - alege ce ai nevoie de pe MAM Bricolaj

Detaliile unei case sunt cele care adauga un plus de eleganta in orice proiect de amenajare, iar pentru asta te poti folosi oricand de baghete din polistiren, de tavan fals (decorativ) din polistiren sau de profile decorative pentru perete. Fiecare are avantajele sale pe care ti le enumeram in cele ce urmeaza.

Baghetele din polistiren pe langa faptul ca pot sa ascunda micile imperfectiuni au si modele interesante care pot adauga un plus de stil amenajarii, au un pret extrem de avantajos si multiple utilizari - pot fi folosite atat pentru a personaliza un perete sau un tavan, dar si pentru a ascunde rosturile de la ferestre si usi, chiar si pentru a masca cabluri electrice inestetice.

Tavanul fals pe langa rolul sau decorativ are si un rol izolator foarte bun, contribuind cu succes la reducerea pierderilor de caldura si la prevenirea aparitiei condensului. Optiunile sunt extrem de diverse, acoperind astfel o gama larga de tipuri de amenajari.

In magazinul nostru online dar si in magazinele fizice MAM Bricolaj gasesti o gama larga de profile decorative, atat in stil clasic dar si modern, astfel incat indiferent de nevoi sa gasesti tot ce ai nevoie!

Profile decorative (din polistiren) pentru exterior sau interior, solutii avantajoase pentru mascarea imperfectiunilor

Indiferent ca discutam despre baghete decorative, cornise pentru tavan, tavan fals sau panouri decorative din polistiren, in mod uzual ne referim la acestea folosind termenul de profile decorative. Acest termen este folosit in general pentru elementele ornamentale ce pot fi folosite atat la interior, dar si in exterior. Confectionate din polistiren, profilele decorative sunt de mai multe tipuri putand deservi astfel o gama larga de utilizari - de la brauri, arcade, pana la ancadramente pentru ferestre.

Daca esti in cautare de baghete pentru tavan, ai nevoie de tavan fals pentru interior sau exterior, vrei sa maschezi mici imperfectiuni dintre imbinarile peretilor cu tavanul si ti-ar fi de ajutor niste plinte din polistiren te invitam sa consulti oferta MAM Bricolaj din magazinele fizice, dar si din magazinul online.