Glisiere tandem

Ai nevoie de un corp cu sertare si nu stii ce tip de glisiere sa alegi? Specialistii MAM Bricolaj iti stau la dispozitie cu cele mai bune sfaturi pentru a te ajuta sa alegi cele mai bune glisiere pentru sertare cu amortizoare, glisiere cu role, glisiere pentru sertare cu bile sau alte accesorii de mobila. Te asteptam in magazinele MAM Bricolaj dar si online pentru a consulta catalogul pe care ti-l punem la dispozitie cu glisiere tandem.

Daca ai nevoie de glisiere fara amortizor iti recomandam sa optezi pentru glisiere cu role sau pentru glisiere sertar cu bile. De regula acestea suporta o greutate cuprinsa intre 15 si 25 de kg, in functie de producatorul glisierelor, iar durata de viata a acestora este de maxim 5 ani.

Daca insa iti doresti sertare silentioase, iti recomandam sa optezi pentru glisiere sertare cu amortizor. Acestea nu sunt la fel de zgomotoase ca gliserele cu role sau glisierele cu bile, dar trebuie sa tii cont de faptul ca glisierele cu amortizor pot fi cu laterale din pal sau cu laterale metalie, iar cele care au laterala din pal sunt glisiere tandem.

Glisierele tandem pot avea extractie totala sau extractie partiala, pe cand glisierele cu amortizor si laterala metalia au doar extractie totala.

Totodata, indiferent ca optezi pentru glisiere tandem blum, pentru glisiere cu amortizor, pentru glisiere sertar cu bile sau pentru glisiere cu role, acestea trebuie alese si in functie de dimensiunile sertarului pe care urmeaza sa fie aplicate. Asadar iti recomandam sa te consulti cu specialistii nostri inainte de a achizitiona glisiere tandem, cu amortizor, cu bile sau cu role, astfel incat sertarele sa se potriveasca perfect in interiorul corpului de mobilier pentru care optezi.

De asemenea, tine cont de faptul ca daca doresti sa iti faci mobila pe comanda trebuie sa alegi accesoriile de mobila si tipul de glisiere inainte, deoarece materialul din care va fi confectionat mobilierul va fi taiat si finisat si in functie de glisierele alese.