Gradina

Gradina

Gradinaritul e mai usor daca ai la indemana accesorii de gradina potrivite

Fie ca esti pasionat de gradinarit si ai un petic de pamant in fata casei sau vrei sa iti plantezi in gradina de acasa legume si fructe, ai nevoie de unelte potrivite pentru gradinarit astfel incat sa te poti bucura de o recolta bogata sau de o gradina ca in povesti. In magazinele MAM Bricolaj dar si online iti punem la dispozitie o gama larga de astfel de unelte - de la accesorii de irigatii pentru gradina, pana la dulapuri de depozitare al acestor unele de gradina si suporturi pentru unelte de gradina.

Daca ai nevoie de un set complet de unele de gradinarit, te invitam sa consulti catalogul nostru online. Gasesti in oferta noastra atat acele accesorii de udat gradina care nu ar trebui sa iti lipseasca precum furtunul de gradina, dar si alte accesorii pentru gradina.

Ce accesorii si unelte de gradina nu ar trebui sa iti lipseasca din gospodarie

Grebla, sapaliga, aspersor, furtun de gradina, suport pentru unelte de gradina sau aparatul de legat via - toate acestea isi pot gasi locul intr-un dulap de depozitare unelte de gradina, insa nu toate sunt indispensabile.

Fie ca optezi pentru un set complet de unelte pentru gradinarit sau doar pentru cateva accesorii de gradinarit, consideram ca urmatoarele nu ar trebui sa iti lipseasca:

- lopata, sapaliga sau motosapa daca vrei sa iti usurezi munca. Ai nevoie sa sapi in gradina si fara una dintre aceste trei unelte pentru gradinarit ar fi imposibil.
- echipamente pentru stropit. Plantele, florile sau legumele au nevoie de apa constant, iar diversele accesorii pentru udat gradina sunt esentiale.
- echipamente pentru tuns iarba, gazonul, gardurile vii sau buruienile. In functie de nevoi poti opta pentru o banala foarfeca de gradina sau pentru o masina de tuns iarba.

Sigur ca pe langa acestea exista si alte unelte si accesorii pentru gradina, insa fara acestea iti va fi mult mai greu sa ai gradina mult visata.