Holzsuruburi

Holzsuruburi

Holzsuruburile sunt folosite in principal pentru lemn si alte obiecte nemetalice. Daca va intrebati care este diferenta intre un holzsurub si un surub, aflati ca este vorba de filetul acestora. Fie ca ai nevoie de holzsuruburi pentru PAL, de holzsuruburi de 30 sau de holzsuruburi autofiletante, acestea au de regula un filet care ocupa 3/4 din coada. Se conicizeaza la varf pentru a facilita autofiletarea, iar pentru a putea folosit un astfel de surub, nu este necesar sa faci o gaura inainte. Se insurubeaza cu ajutorul unei surubelnite manuale sau electrice, iar tipul de cap poate varia.

In magazinele MAM Bricolaj vei regasi holzsuruburi pal 18, holzsuruburi balamale mobila, suruburi cu cap ornamental, dar si alte accesorii de mobila. Iti recomandam sa consulti specialistii nostri din magazine inainte de a achizitiona holzsuruburi, deoarece acestea au foarte multe aspecte tehnice de care trebuie sa tii cont - de la ce dimensiuni de holzsuruburi sa alegi pentru montare mobila, la tipul de filet, capul surubului etc. - drept urmare se presupune ca ar trebui sa detii anumite cunostinte de specialitate ca sa le alegi pe cele potrivite. Daca insa nu ai de unde sa afli aceste informatii, noi iti putem oferi toate detaliile necesare de care ai nevoie.

Exista o multitudine de suruburi, fiecare cu specificatii diferite - de la suruburi pentru PAL, la suruburi pentru metali, la suruburi pentru lemn sau suruburi pentru tabla. Pentru fiecare dintre aceste tipuri de suruburi sunt recomandate diverse diametre pentru gaurire, iar daca nu cunosti aceste informatii risti sa achizitionezi suruburi cu cap ornamental sau holzsuruburi nepotrivite pentru ceea ce ai nevoie.

Asadar, indiferent daca ai nevoie de holzsuruburi de 30, de holsuruburi lemn 15 cm, de holsuruburi pentru lemn ieftine sau de orice alte accesorii pentru realizare sau montare mobila, te asteptam in magazinele noastre si te invitam sa consulti catalogul nostru online.