Manere

Manere

Manerele pentru mobila au atat rol functional in designul mobilierului, cat si rol decorativ. Doar schimband manerele mobilei din bucatarie sau din dormitor poti improspata rapid aspectul spatiului, fara cheltuieli si efort foarte mari.

Cum detaliile pot schimba intreaga incapere, acestea ar trebui sa fie atent alese, mai ales ca au un rol important in aspectul estetic. Tocmai de aceea iti punem la dispozitie manere mobila bucatarie, manere mobila dormitor, dar si manere pentru usi glisante de bucatarie, manere sertare mobila, manere usi dressing, cat si manere pentru orice alt dulap din casa.

Cum alegi insa stilul manerelor? Tine cont de cum este decorat spatiul si de stilul dulapurilor de bucatatarie, al dressingului sau al usilor pe care urmeaza sa le montezi. Daca ai nevoie de accesorii pentru un dulap alb, poti opta pentru accesorii in culori contrastante, un maner negru fiind cea mai potrivita alegere. Daca insa ai nevoie de accesorii pentru un dulap negru, poti opta pentru un maner auriu care va da o nota eleganta mobilierului.

Totodata, poti opta si pentru manere cu finisaj cromat pentru dulapuri de alta culoare, acestea reprezentand o alegere sigura si moderna. De asemenea, daca ai o bucatarie cu detalii din lemn natur, poti alege manere mobila bucatarie rustice.

Cele mai populare si practice manere sunt cele drepte, liniare, datorita functionalitatii ridicate pe care o ofera acestea, sunt mai usor de apucat cu mana si nu se zgarie la fel de rapid precum cele curbate.

Asadar, indiferent ca ai nevoie de manere elegante pentru mobila de bucatarie, de manere mai lungi sau mai scurte pentru mobila, gri metalizat, manere negre sau aurii pentru usile dressingului sau de manere pentru sertare de mobila, te invitam atat in magazinele MAM Bricolaj, cat si in magazinul nostru online pentru a consulta catalogul de manere pentru mobila. Specialistii nostri iti stau la dispozitile cu cele mai bune solutii pentru nevoile tale!