Mese living

Nu dispui de foarte mult spatiu in living, insa te-ai bucura daca ai putea sa iti aduni toti prietenii si familia la aceeasi masa? Opteaza pentru o masa extensibila, este utila daca living-ul tau nu este generos din punct de vedere al spatiului sau nu iti doresti sa il tii zi de zi ocupat de masa si scaune.

In functie de cati invitati ai de obicei la cina sau la aniversari iti poti alege o masa plianta pentru living de diverse dimensiuni, poti alege fie o masa rabatabila care se extinde pana la 1,5 metri sau pentru o masa de sufragerie extensibila care ajunge pana la 2,5 metri atunci cand este desfacuta.

Ca sa fii sigur ca iei cea mai buna decizie atunci cand alegi o masa pentru sufragerie iti recomandam sa masori spatiul in care urmeaza sa folosesti masa, dar si spatiul in care urmeaza sa o asezi atunci cand aceasta nu este extinsa, astfel incat sa valorifici la maxim spatiul de care dispui. Masoara spatiul luand in calcul si dimensiunile scaunelor, ca invitatii tai sa nu stea inghesuiti la masa atunci cand iau masa alaturi de tine si de familia ta. Ai nevoie de aproximativ 75 de centimetri fata de masa atunci cand tragi scaunul sa te asezi comod pe el, asadar nu lua ca reper doar dimensiunea mesei gandindu-te ca scaunele intra sub ea.

Sigur ca pe langa dimensiuni trebui sa tii cont si de stilul de amenajare adoptat, poate acesta nu iti permite sa ai o masa extensibila, insa poti opta oricand pentru o masuta extensibila living - o masuta care extinsa este potrivita pentru dinning, iar atunci cand este stranga poate fi folosita ca masuta de cafea.

Indiferent ca optezi pentru o masa rabatabila sau plianta pentru sfrageria ta sau pentru o masuta extensibila pentru living, in magazinele noastre fizice dar si online gasesti tot ceea ce ai nevoie. Specialistii nostri iti stau la dispozitie astfel incat sa iei cea mai buna decizie atunci cand iti alegi masa pentru living.