Pal Egger

Mobila realizata din pal melaminat Egger este cea mai buna alegere daca iti doresti sa imbini elementele de design cu partea financiar. PAL-ul este recunoscut pentru pretul mai mic fata de celelalte materiale precum lemnul sau MDF-ul, fiind in acelasi timp rezistent la zgarieturi si extrem de usor de intretinut.

In oferta MAM Bricolaj vei regasi si PAL EGGER, disponibil intr-o varietate de texturi si culori. Specialistii nostri iti pot pune la dispozitie un paletar pentru PAL EGGER, din care sa alegi cea mai buna varianta pentru mobilierul tau. Daca insa nu stii exact ce tip de material sa alegi, solicita colegilor din magazine si un paletar pentru MDF lucios EGGER. Astfel, in functie de ce culori de PAL sau MDF EGGER avem disponibile, poti compara nuantele si poti alege dintr-un mostrar de culori ce se potriveste stilului locuintei tale.

Modul in care poate fi prelucrata o placa din PAL EGGER, adica aplicarea de fronturi din melamina sau furnir peste placa bruta din PAL, face ca indiferent pentru ce tip de pal EGGER (melaminat, furniruit) optezi, sa fie disponibil intr-o gama variata de texturi, decoruri si culori.

Tine cont de faptul ca PAL-ul melaminat EGGER are un finisaj lucios de regula, poate imita cu usurinta textura lemnului, iar PAL-ul furniruit vine cu un strat subtire de lemn peste placa bruta din PAL. Asadar, in functie de designul locuintei tale, finisajul pe care ti-l doresti pentru mobilier, dar si in functie de pret sau alte criterii, poti alege din gama de PAL Egger disponibila in oferta MAM Bricolaj fix ce ai nevoie.

Asadar, daca te-ai hotarat ca ai nevoie de PAL Egger pentru realizarea mobilierului la care visezi, te asteptam in magazinele noastre. Solicita un catalog pentru PAL Egger, comunica-ne criteriile pe baza carora iti doresti sa faci o alegere, iar noi iti promitem ca vei avea parte de un raport calitate-pret extrem de avantajos, indiferent pentru ce culori de PAL optezi.