Plinte si inaltatoare blat

Plintele pentru blatul de bucatarie (denumite si inaltatoare blat bucatarie) au dublu rol - unul functional datorita faptului ca acestea impiedica stropii de apa sa ajunga dupa mobila, dar si caderea anumitor obiecte intre perete si mobila, cat si unul estetic datorita aspectului vizual unitar pe care il ofera mobilei.

Tine cont insa ca o plinta pentru blat bucatarie trebuie sa se incadreze perfect in designul bucatariei. Asadar, daca mobila ta de bucatarie este in culori inchise, poti opta pentru plinta neagra blat bucatarie, daca este in culori deschise poti alege o plinta pvc blat bucatarie de culoare alba.

In momentul in care alegi un inaltator blat bucatarie ia in considerare faptul ca trebuie sa achizitionezi si capete plinta mobila bucatarie astfel incat sa protejezi marginea plintei si sa o si inchizi decorativ pe laterale. Aceste capete pentru blat bucatarie pot fi din acelasi material ca plinta sau din silicon ori cauciuc.

Totodata, daca mobila ta de bucatarie are unghiuri drepte vei avea nevoie de doua plinte, dar si de un coltar plinta blat bucatarie, acesta fiind practic elementul care leaga vizual si face trecerea intre cele doua.

Plinta pentru mobila de bucatarie poate fi din materiale diverse - de la PVC, MDF sau lemn, pana la aluminiu sau alte materiale, iar montarea acesteia se poate realiza atat prin lipire sau insurubare, cat si prin imbinare mecanica sau fixare in cuie. De regula, plintele cu rol decorativ, cele drepte in special, se pot fixa prin lipire, fiind astfel usor de montat.

Daca ai cabluri pe care vrei sa le maschezi, poti alege plinte pentru mobila de bucatarie cu canal care pe langa rolul de a ascunde cablurile, au si rolul de a proteja cablurile de umiditate, oferind in acelasi timp un aspect ordonat si curat blatului.

De asemenea, daca te deranjeaza faptul ca picioarele mobilierului sunt la vedere, gasesti in magazinele noastre si plinta de mascare pentru picioare mobila de bucatarie. Specialistii nostri iti pot oferi cele mai bune solutii indiferent de nevoile tale, te asteptam in magazine sau online pentru consultanta personalizata!