Suruburi

Suruburi

Suruburile pot fi clasificate in functie de cap, material, functie si utilitate si sunt extrem de importante, ba chiar indispensabile in zilele noastre. Pot fi folosite pentru lemn, tabla, metal sau alte materiale, sunt esentiale pentru realizarea de mobila sau pentru industria de constructii, iar ca greutatea sustinuta de acestea sa fie una sigura, au o serie de specificatii tehnice care trebuie respectate.

In functie de proiectul la care sunt folosite pentru imbinarea elementelor de lemn, metale sau alte materiale poti folosi diferite tipuri de suruburi. Fiecare tip si model de surub are arii de utilizare si caracteristici diferite, tocmai de aceea este important sa cunosti cat mai multe detalii tehnice despre aceste organe de asamblare.

Majoritatea modelelor de suruburi sunt confectionate din otel, insa exista si suruburi din lemn sau plastic. In magazinele MAM Bricolaj dar si in magazinul nostru online iti punem la dispozitie cele mai uzuale suruburi la preturi avantajoase.

Asadar, fie ca ai nevoie de suruburi pentru balamale mobila, de holzsuruburi pentru rigips, de eurosuruburi, de holzsuruburi pentru prindere pal sau de orice alte accesorii de mobila, te asteptam in orice magazin MAM Bricolaj si te invitam sa consulti catalogul nostru online. Specialistii nostri iti stau la dispozitie astfel incat sa alegi acele suruburi pentru mobila potrivite pentru nevoile tale.