Balamale aplicate

Balamale aplicate

Balamalele se comercializeaza la set format din 2 sau 10 buc.

Balamale aplicate

Cauti o balama potrivita pentru mobila de bucatarie, de living sau pentru dressing-ul din dormitor, insa nu stii ce sa alegi din varietatea de accesorii pentru usi de mobilier de pe piata? Iti venim noi in ajutor cu explicatii si sfaturi despre aceste accesorii de mobila, astfel incat sa iti fie mai usor sa le alegi.

In general, balamalele pentru usi de mobilier se diferentiaza intre ele prin forma umarului:
● balamaua pentru usa aplicata are umarul drept;
● balamaua pentru usa semi aplicata are umarul putin inaltat
● balamaua pentru usa incadrata are umarul foarte inaltat

Daca optezi pentru o balama aplicata blum, tine cont ca acestea sunt de mai multe feluri:

● balamale aplicate de tip clip, a caror placuta ce se monteaza pe lateralul mobilierului se declipseaza foarte usor de pe balama, cu ajutorul degetelor, fara a fi nevoie sa desfaci suruburi sau sa aplici alta manopera in plus;
● balamale aplicate de tip modul, a caror placuta ce se monteaza pe lateralul mobilierului este prinsa cu surub pe balama si este necesara folosirea unei bormasini pentru demontare.

Totodata, poti opta pentru o balama cu amortizor blum, aceasta permite inchiderea usilor silentios, fara a permite usii pe care montezi o balama aplicata cu amortizor sa se tranteasca.

O balama pentru mobila este complet metalica, nichelata, iar fixarea oalei balamalei se face de regula cu suruburi pentru lemn. Deschiderea acestor accesorii pentru usi de mobilier pot avea unghi de deschidere de la 90 de grade pana la 185 de grade sau chiar mai mare.

Asadar, daca esti in cautarea unei balama pentru mobila dar nu stii ce este un amortizor balama mobila, daca sa optezi pentru o balama decorativa sau pentru o balama usa aplicata simpla, te asteptam in magazinele MAM Bricolaj. Specialistii nostri iti stau la dispozitie cu cele mai bune solutii pentru nevoile tale!