Diverse scule

Diverse scule

Chei fixe, biti pentru surubelnite sau bormasina, bomfaier sau set de biti - diverse scule de nelipsit din trusa ta

Fie ca lucrezi intr-un domeniu in care trusa de scule si unelte este mana ta dreapta, vrei sa fii un bun gospdar si sa ai in casa tot ce ai nevoie pentru mici reparatii sau cauti o cutie de scule completa pentru propriul tau atelier de mobila, iti punem la dispozitie o gama vasta de scule si accesorii care pot fi folosite atat in proiectele de bricolaj, in proiectele de tip DYI, dar si intr-o gospodarie.

Descopera selectia noastra de scule si unelte de mana si alege produsele de care ai nevoie pentru a-ti duce la bun sfarsit proiectele. Aici vei gasi biti de bormasina sau pentru surubelnite, chei imbus, seturi de chei fixe sau reglabile, coliere metalice, ciocane, clesti si patenti. Aminteste-ti sa cumperi si un cutter, lame pentru cutter, o panza si discuri pentru flex, un echer pentru tamplarie sau o menghina de banc daca ai propriul atelier, vei obtine astfel mobilier de cea mai inalta calitate pentru ca aceste scule si unelte te pot ajuta sa fii mai precis in activitatea ta si sa oferi clientilor mobilierul mult visat.

La MAM Bricolaj avem intotdeauna o oferta extraordinara de scule si unelte de mana. Iti oferim o gama variata de scule de baza care se folosesc in productia mobilierului casnic, dar pot fi totodata folosite si pentru alte tipuri de proiecte sau in propria gospodarie.

Scule si unelte de mana pentru productia de mobilier, dar si pentru propria gospodarie - comanda-le de la MAM Bricolaj

Fie ca vrei sa asamblezi rapid un corp de mobilier, esti cel care repara lucrurile in casa sau vrei sa iti faci singur dulapul din baie stii ca trusa standard scule si unelte este absolut necesara. Surubelnitele si accesoriile pentru acestea, bomfaierul, cheile fixe, hexagonale sau reglabile, ciocanul, clestele, cutterul si patentul trebuie sa fie prezente obligatoriu in arsenalul tau. Consulta ofera noastra si alege-ti sculele de mana necesare