Glisiere metalice pentru sertar

Glisiere metalice pentru sertar

Glisierele sunt mecanismele principale care stau la baza inchiderii si deschiderii unui sertar, fiind practic piesa care face sertarul sa se miste. Exista multe tipuri de glisiere pentru sertare - de la glisiere cu laterale din PAL, la glisiere cu laterale metalice, cu extractie partiala sau cu extractie totala, cu sau fara amortizare.

De asemenea, glisierele, indiferent ca vorbim de un sistem glisiera sertare cu laterale metalice sau cu laterale din PAL, au tipuri de amortizare si deschidere diferite. Unele modele au amortizare integrala, fie din constructie, fie aplicandu-se elemente aditionale pe acestea, altele pot fi normale, ele trantindu-se la inchidere.

Totodata, in functie de glisierele folosite, sertarul poate suporta o anumita greutate. Cele care suporta o greutate mai mare sunt de regula cele cu laterale metalice.

Indiferent ca ai nevoie sa le montezi pe sertare metalice sau pe sertare din PAL, te asteptam in magazinele MAM Bricolaj. Gasesti in oferta noastra atat sistem de culisare glisiera tandem, sistem glisiera sertare cu laterale metalice, dar si alte accesorii pentru sertare. De asemenea, iti punem la dispozitie si o gama variata de accesorii pentru mobila.

Consultantii nostri iti stau la dispozitie fie ca esti utilizator casnic si vrei sa schimbi glisierele normale cu unele cu amortizare integrala, fie ca esti producator de mobila si ai nevoie de modele variate de glisiere metalicie pentru proiectele tale.