Sisteme de ridicare si coborare usi

Sisteme de ridicare si coborare usi

Usile de mobilier care se deschid in sus ajuta la eficientizarea spatiului in bucatariile moderne, cu atat mai mult cu cat spatiul din bucatariile actuale este de foarte multe ori limitat. Tocmai de aceea, atunci cand ai nevoie de un sistem de inchidere sau de deschidere eficient pentru un dulap de bucatarie, poti consulta oricand gama de produse disponibila in categoria Sisteme de ridicare din magazinele MAM Bricolaj.

Fie ca optezi pentru un sistem de la Aventos care are numeroase avantaje atunci cand este montat pe dulapurile superioare care au fronturi cu deschidere in sus, fie ca optezi pentru alt sistem de deschidere usi pentru mobila de bucatarie, te vei bucura de mai multa libertate de miscare, de acces neingradit daca dispui de spatiu limitat si de functionalitate ridicata.
Ce sistem de deschidere pentru usi care se deschid in plan vertical sa alegi
Daca nu stii ce tip de sistem s-ar potrivi nevoilor tale, specialistii MAM Bricolaj iti stau la dispozitie astfel incat sa alegi produsul potrivit pentru nevoile tale actuale. In functie de greutatea frontului de dulap, de materialul din care este confectionata usa (sticla, PAL, MDF), de dimensiuni sau in functie de alte caracteristici, suntem intotdeauna pregatiti sa iti oferim cea mai buna solutie atunci cand vine vorba de sistemele de deschidere usi pentru mobila ta de bucatarie.

Exista foarte multe detalii la care trebuie sa fii atent atunci cand alegi un sistem de deschidere sau de inchidere pentru o usa de dulap - de la unghiul de deschidere, inaltimea corpului de mobilier, pana la tehnologiile de miscare, asadar este important sa stii toate aceste functionalitati inainte de a face achizitia astfel incat indiferent de ce sistem alegi sa beneficiezi de siguranta in utilizare, dar si de un design armonios.