Pistoale diverse

Pistoale diverse

Ai nevoie de un pistol de lipit cu silicon, un pistol cu aer cald, un pistol pentru vopsit sau de un pistol pentru silicon sanitar? In oferta MAM Bricolaj gasesti toate aceste produse dar si alte accesorii. Daca te intrebi insa la ce foloseste fiecare dintre acestea si la ce le poti folosi, iti spunem noi in cele ce urmeaza.

Un pistol de lipit cu silicon poate fi folosit la proiecte de tip DIY, te ajuta sa lipesti in doar cateva minute lemn, portelan, carton, textile, sticla, metal, plastic sau orice alt material necesar pentru activitatile DIY, dar poate fi la fel de util in ateliere de ceramica sau ateliere de croitore.

Un pistol cu aer cald te poate ajuta la operatiunile de desprindere a vopselei, imbinarii tevilor, contractarii PVC, imbinarii si indoirii obiectelor de plastic, precum si pentru uscare si dezghetare in general.

Un pistol pentru vopsit poate fi folosit atat in lucrarile de constructii, cat si pentru uzul casnic daca ai de vopsit o suprafata mai mare. Este ideal pentru lucrarile de intretinere si poate avea diverse debite de vopsire, pentru utilizatorii casnici fiind potrivita o valoare de dispersie intre 50 si 100 ml pe minut.

Un pistol pentru cartuse de silicon sanitar te ajuta sa manevrezi cu usurinta tuburile de silicon sanitar alb sau silicon sanitar transparent atunci cand vrei sa izolezi rosturile din baie sau bucatarie sau orice alte spatii expuse la umiditate persistenta.

Asadar, fie ca lucrezi in constructii sau esti utilizator casnic si ai nevoie de un pistol de lipit cu silicon profesional, de un pistol aer cald, de un pisctol pentru vopsit sau de un pistol manual pentru silicon sanitar, te asteptam in magazinele noastre. Vei regasi pe rafturile noastre, dar si online, toate aceste produse cat si alte scule si unelte necesare in industria constructiilor sau pentru uzul casnic.