Burghie

Burghie

Desi pare simplu la prima vedere, sa alegi un burghiu potrivit pentru a da niste gauri, nu este deloc un lucru usor. Exista o multitudine de dimensiuni si modele de burghie - burghiu diamantat, burghiu de tip freza pentru lemn, burghiu profesional pentru beton, burghiu plat pentru lemn, burghiu pentru metal, burghiu conic pentru lemn, burghiu pentru gresie, iar lista continua.

Daca nu stii ce sa alegi, te asteptam in magazinul nostru de accesorii de mobila - MAM Bricolaj. Specialistii nostri iti vor oferi cele mai bune sfaturi si solutii astfel incat indiferent ca ai nevoie de un burghiu eurosurub pal, de panza circular, de burghiu pentru lemn, metal, PAL sau alt tip de material, sa faci alegerea potrivita.

Alege din sutele de optiuni de burghie din magazinele noastre fizice sau consulta catalogul nostru online pentru a vedea ce tip de burghiu este cel mai bun pentru nevoile tale. Fie ca optezi sa iti faci mobila la comanda in Bucuresti, o comanzi online sau cunosti un mester care te ajuta cu realizarea mobilierului, vei avea nevoie de burghie potrivite pentru diverse gauri necesare la montajul acesteia si bineinteles, de o bormasina.

Tine cont de faptul ca burghiele se aleg in functie de suprafata de gaurit, deoarece in functie de materialul pe care il perforeaza - lemn, beton, metal - varful si marimea spiralelor sunt diferite. Burghiele pentru lemn au varful usor ascutit pentru a se infige cu usurinta in lemn, burghiele pentru metal sunt usor tesite, iar burghiele pentru zidarie au un varf usor inclinat.

De asemenea, ia in calcul ca orice burghiu - fie ca e burghiu pentru pal melaminat, burghiu pentru lemn, burghiu profesional pentru beton sau burghiu diamantat - are un diametru clar specificat, asadar alege burghiul si in functie de dimensiunea gaurii pe care trebui sa o executi in mobila, perete sau metal.