Butoni

Butoni

Manerele si butonii pentru mobila au dublu rol, atat functional cat si estetic. Cand vine vorba de rolul decorativ, micile detalii fac diferenta, asadar este important sa tii cont si de designul incaperii, cat si al mobilei in momentul in care alegi aceste accesorii pentru mobila.

Gasesti butoni pentru mobila atat in magazinele MAM Bricolaj din Bucuresti, cat si in magazinul nostru online. Poti alege butoni pentru mobila de bucatarie, butoni pentru mobila de copii, dar si butoni din ceramica, antichizati sau pentru mobila vintage.

Pentru un stil de design traditional poti opta pentru butoni mobila antichizati sau pentru butoni mobila vintage. Acestia au de regula forme si finisaje clasice, iar imaginea de ansamblu a mobilei dupa montarea butonilor te va duce cu gandul la mesele cu familia, deci la timpul petrecut cu cei dragi.

Daca insa preferi un stil mai minimalist sau chiar industrial, poti opta pentru butoni din sticla pentru mobila sau pentru butoni mobila cu pietre. Acestia se vor incadra perfect in peisaj si vor infrumuseta cu siguranta aspectul incaperii.

Totodata, tine cont si de functionalitatea camerei in momentul in care alegi butonii si manerele mobilierului. Butonii pentru mobila de bucatarie ar trebui sa aiba un aspect clasic ca design si sa se asorteze culorii mobilei, pe cand butonii de mobila pentru o camera de copii de exemplu, ar trebui sa fie colorati, veseli, cu o nota jucausa. De asemenea, pentru living poti opta pentru butoni mobila din ceramica, oferind astfel o nota eleganta incaperii.

Asadar, desi pare o sarcina usoara sa alegi butonii pentru mobila, nu e chiar asa. Sunt multe lucruri de care trebuie sa tii cont - de la forma, material, finisaj, dimensiune, pana la designul interior al incaperii, tocmai de aceea este esential sa te gandesti care sunt principalele cerinte pe care ai nevoie sa le indeplineasca aceste accesorii de mobilier inainte de a incepe cautarile.