Prelungitoare si stechere

Prelungitoare si stechere

Prize si prelungitoare - cum sa le alegi pentru locuinta ta

Curentul electric face parte din acele inventii fara de care in zilele noastre nu am putea trai. Beneficiile acestuia se vad peste tot in jurul nostru, insa nu trebuie sa uitam ca acesta are si pericole asociate. Daca priza sau prelungitorul pe care le folosesti nu sunt alese si mai ales utilizate corect, acestea reprezinta un pericol mare pentru oricine.

Sigur ca prelungitoarele sunt extrem de utile pentru transmiterea electricitatii de la o priza fixa, la una mobila, indiferent ca discutam de un prelungitor de 5 m, de 10 m, sau de 50 de m, acestea putand fi utilizate atat in interior, cat si in exterior. Este insa important sa le utilizezi asa cum le-a gandit producatorul si sa alegi dimensiunile optime astfel incat sa eviti accidentele electrice.

Atunci cand le alegi tine cont de tensiunea de alimentare si de curentul suportat (uzual in Romania 6A sau 16A) si apeleaza la electricieni autorizati pentru ca buna functionare a consumatorilor, dar si gradul de siguranta depind in cea mai mare masura de corectitudinea montajului.

Comanda prize si prelungitoare online de pe MAM Bricolaj

In magazinele noastre, dar si online, gasesti o gama variata de prize si prelungitoare. In functie de necesitatile tale actuale poti opta pentru o priza de exterior sau una incorporabila de interior, pentru un prelungitor cu protectie, pentru un triplu stecher sau pentru un prelungitor electric.

Indiferent ca acum finalizezi instalatia electrica din casa sau renovezi si vrei sa modernizezi prizele electrice, oricand ai nevoie de o priza incorporabila pentru blat, de o priza dubla, de un stecher dublu sau de o priza cu impamantare, te invitam sa ne vizitezi. Daca nu stii ce produse sa alegi, specialistii nostri iti stau la dispozitie cu cele mai bune sfaturi si te vor ghida sa alegi prize si prelungitoare care sa iti protejeze electrocasnicele de fluctuatiile de curent si sa fie sigure pentru toata familia.