Opritoare usi

Opritoare usi

Un opritor pentru usa face parte din accesoriile de mobila care ar trebui sa fie nelipsite din orice casa. Trantirea usii din greseala este un lucru care se intampla frecvent si poate fi destul de deranjant atat din cauza zgomotului produs de usa care se tranteste, cat si din cauza faptului ca o usa trantita de perete, de mai multe ori la rand, va lasa cu siguranta urme.

In magazinele MAM Bricolaj, dar si in magazinul nostru online de accesorii pentru mobila vei gasi mai multe tipuri de opritoare pentru usa. Alege un opritor pentru usa cu fixare pe perete daca nu vrei sa dai gauri in usa sau un opritor de usa metalic, cu inel de caucic, fara prindere in podea, usa sau perete.

Daca insa vrei ca prinderea sa fie direct pe usa, poti opta pentru un opritor de usa cu arc. Acesta este potrivit si pentru porti metalice de exemplu.

Inainte de a alege un opritor pentru usa gandeste-te care sunt spatiile din casa pentru care ai nevoie de un astfel de accesoriu de mobila. Daca ai copii de exemplu, cu siguranta ar trebui sa pozitionezi un opritor de usa din silicon sau cauciuc intre perete si usa. Copiii sunt foarte activi, fapt pentru care se poate intampla des ca acestia sa impinga cu putere usa in momentul in care intra in camera.

De asemenea, opritoarele pentru usa sunt utile nu numai pentru camera celor mici, cat si pentru spatiile cele mai frecventate precum baia sau bucataria. Indiferent ca ai copii sau nu, opritoarele pentru usi protejeaza atat peretii casei tale, te scapa de zgomotele neplacute si ajuta si la reducerea uzurii manerelor.

Asadar, daca vrei sa prelungesti durata de viata a manerelor iar reparatiile peretilor nu intra in lista ta de activitati preferate, opteaza pentru un opritor usa perete. Din cauciuc, silicon, cromate, autoadezive, metalice sau in alte nuante, in magazinele MAM Bricolaj gasesti opritoare pentru usi in diferite forme si dimensiuni, fiind astfel potrivite pentru orice spatiu din casa.