Glisiere cu role pentru sertar

Glisiere cu role pentru sertar

Glisierele cu rola suporta o greutate de maxim 25 de kg, iar durata de viata a acestora este de maxim 5 ani. Un rol important il joaca bineinteles si producatorul glisierelor cu role, asadar atunci cand alegi o glisiera clasica cu role tine cont si de specificatiile tehnice ale producatorului.

Indiferent ca alegi sa iti faci mobila pe comanda in Bucuresti, cauti sertare pentru mobila veche sau ai nevoie de o glisiera pentru un sertar de pat, specialistii MAM Bricolaj iti stau la dispozitie atat in magazinele fizice, cat si online, cu cele mai bune sfaturi astfel incat sa alegi cele mai bune accesorii de mobila.

Opteaza pentru o sina glisiera cu role daca iti doresti ca sertarele tale sa alunece usor si sa aiba o stabilitate ridicata. Rezistente la uzura, glisierele cu rola au proprietati de rulare excelente, pot avea extractie partiala sau totala si au dimensiuni cuprinse de regula intre 250mm si 750mm daca sunt produse in serie.

Sinele glisierei cu role sunt fabricate de regula din metal, au culori neutre (alb, maro, negru) potrivindu-se astfel cu usurinta tuturor pieselor de mobilier ce necesita glisiere si se monteaza cu ajutorul holz-suruburilor, eurosuruburilor sau diblurilor.

Asadar, glisierele cu role reprezinta o solutie la indemana, avantajoasa ca pret si fiabila pentru sertarele mobilierului tau, indiferent ca vorbim de sertare pentru mobila de bucatarie, sertare pentru mobilierul din living sau dormitor, sau de o glisiera pentru un sertar de pat. Pot fi montate cu usurinta de oricine, nefiind neaparat necesar sa apelezi la persoane specializate. Ai nevoie doar de accesoriile de mobila potrivite, de suruburile adecvate si de o bormasina sau o surubelnita electrica pentru gaurirea suprafetei pe care urmeaza sa fie aplicate. Consulta insa inainte specialistii din magazinele noastre pentru a te asigura ca ai ales dimensiunile potrivite pentru nevoile tale.