Glisiere cu bile pentru sertar

Glisiere cu bile pentru sertar

Cine nu isi doreste sertare silentioase, care nu se trantesc? Desi s-ar putea sa ti se para un aspect neimportant, trantirea sertarelor reprezinta o adevarata problema, mai ales in diminetile in care te trezesti primul si nu iti doresti sa ii deranjezi pe cei care se odihnesc inca. Noroc ca s-a inventat glisiera pentru sertar cu amortizor!

Fie ca optezi pentru mobila de dormitor sau mobila de bucatarie la comanda, tine cont sa alegi accesorii sertare mobila care au amortizoare, astfel incat acestea sa nu iti creeze disconfort.

Glisiera este practic cea care face posibila deschiderea si inchiderea unui sertar si este compusa din doua lame de sertar, una interioara si una exterioara. Intre aceste lame exista o alta lama care face posibila inchiderea si deschiderea sertarului.

Glisiera poate fi de mai multe tipuri, insa ne oprim astazi asupra glisierei cu bila. Aceasta poate fi simpla sau cu amortizor, glisiera cu bile si amortizor asigurand o inchidere lina si silentioasa.

Glisiera de sertar cu amortizor poate avea mai multe sisteme de deschidere, poate suporta greutati diverse in functie de producator, iar durata de viata poate fi mai mare sau mai mica in functie de functionalitatea sertarelor si gradul de uzura pe care il pot dobandi in timp.

Totodata, glisiera cu bile pentru sertare poate fi cu extractie partiala sau totala, asadar tine cont si de asta cand alegi aceste accesorii pentru mobila.

Daca acum esti in cautare de accesorii mobila de bucatarie, iti recomandam sa optezi pentru glisiera cu bile cu extractie totala astfel incat sa vezi tot ce ai depozitat in sertare mai usor, fara sa uiti de anumite ingrediente si acestea sa expire inainte de a le folosi.

Asadar, glisiera cu bile pentru sertare are numeroase avantaje daca stii la ce sa fii atent cand o alegi, de la ce dimensiuni de glisiera cu bile ai nevoie, pana la sistemul de deschidere. Daca insa nu stii ce glisiera cu bile sa alegi, te asteptam in magazinele MAM Bricolaj, specialistii nostri iti stau la dispozitie cu cele mai bune solutii pentru nevoile tale!