Sarbatoreste cu noi!

Sarbatoreste cu noi!
Share

Premii si surprize in weekendul aniversar MAM Bricolaj Ghencea. Sarbatoreste cu noi!

 

Petrece un weekend intreg cu premii si surprize la prima aniversare a magazinului MAM Bricolaj din Ghencea. Pe 30 martie 2022, magazinul a implinit un an de la deschidere, iar cu aceasta ocazie, vom petrece alaturi de clienti un weekend aniversar in perioada 1-3 aprilie.

 

A trecut un an in care am fost alaturi de clientii nostri si i-am sustinut in fiecare proiect de amenajari interioare pe care l-au avut. Un an in care producatori, mesteri si pasionati de mobilier & DIY si-au gasit inspiratia in rafturile noastre. Sarbatorim impreuna tot weekendul si te asteptam sa ne treci pragul fiindca ti-am pregatit premii si surprize. Poti castiga o bormasina la tombola speciala - la cumparaturi de minim 300 de lei sau vouchere pentru food truck-ul cu mancare, din curtea magazinului. Avem program prelungit, de la 08.00 - 17.00.

 

Tot ce trebuie sa faci pentru a te inscrie este sa cumperi de minim 300 de lei si sa completezi talonul primit. Toate taloanele se pun impreuna la final, in aceeasi urna pentru extragere, pe care o gasesti la casa de marcat. Nu exista o limita de achizitii per client, asa ca iti poti spori sansele facand mai multe achizitii de peste 300 lei fiecare.

 

Oferim trei premii la tombola aniversara MAM Bricolaj Ghencea: o bormasina Bosch, o masa de calcat, o tigaie grill. Si surprizele nu se incheie aici! Oferim si 100 de vouchere in valoare de 20 lei pentru a-i folosi la orice meniu de la Food truck (meniu cabanos, meniu mici, meniu burger). Extragerea castigatorilor va avea loc duminica, 3 aprilie 2022.

 

Cu prilejul acestui weekend aniversar, te asteptam la MAM Bricolaj Ghencea. Fa-ti lista de necesar, alege din rafturile noastre ceea ce ai nevoie, apoi incearca-ti norocul la tombola aniversara.