Cosuri coloana

Suporturile de rafturi pentru perete fac parte dintre accesoriile de mobila pentru bucatarie esentiale daca iti doresti sa pastrezi in ordine borcane, condimente, sticlele de ulei sau orice alte ingrediente necesare pentru gatit.

In magazinele MAM Bricolaj gasesti o gama larga si variata de suporturi de rafturi pentru bucatarie care vor imbraca peretii goi si ii vor transforma in spatii de depozitoare generoase pentru accesoriille de bucatarie care nu mai au loc in sertare.

Folosind un suport pentru raft de tip polita sau un suport pentru raft suspendat, dar si alte accesorii precum carligele, iti poti completa mobila de bucatarie cu spatii de depozitare inteligente si eficiente.

De exemplu, un carlig simplu pentru tavan sau pentru perete, te poate ajuta sa depozitezi tigai sau alte vase pentru gatit la indemana si in acelasi timp iti va elibera spatiul de lucru, mai ales daca pana acum nu aveai un spatiu dedicat de depozitare pentru ele si le tineai una peste alta pe blatul de bucatarie sau pe aragaz.

Indiferent ca stilul de amenajare al bucatariei tale este unul traditional, contemporan, minimalist, rustic sau o combinatie intre acestea, suporturile de rafturi pentru perete se vor potrivi de minune pentru ca sunt accesorii de bucatarie versatile si iti permit sa iti pui cu usurinta in aplicare optiunile creative pe care le preferi.

In plus, daca in timp iti doresti sa muti anumite elemente de mobila, inclusiv suporturile de rafturi pentru bucatarie, le poti aseza cu usurinta in alta zona a bucatariei pentru a crea o alta atmosfera si a da un aer nou incaperii.

Asadar, dupa cum observi, suporturile de rafturi de tip polita sau suporturile pentru rafturi suspendate se pliaza perfect atat in bucatarii amenajate in stiluri diferite, oferind in acelasi timp solutii de depozitare accesibile si la indemana tuturor.