Articole pt curatenie

Solutiile de curatat iti usureaza munca in momentele in care te apuci de curatenie daca sunt alese in functie de spatiile si suprafetele care necesita igienizare, prevenind in acelasi timp deteriorarea si decolorarea pieselor de mobilier. In magazinele MAM Bricolaj gasesti atat solutie pentru curatare mobile din lemn, PAL sau MDF, solutie pentru mobila lucioasa, solutie de dezlipit etichete de pe mobila, dar si solutie de dezlipit folie.

Alege o solutie de curatat mobila de bucatarie din MDF daca mobilierul tau din acest spatiu este realizat din acest material, astfel incat sa nu o deteriorezi folosind un spray de curatare mobila la intamplare. Astfel mobilierul tau va avea o viata mai indelungata si nu se va decolora din cauza faptului ca folosesti solutii de curatat prea agresive pentru tipul respectiv de mobila.

Inainte de a folosi o solutie pentru mobil lucioasa sau orice alt tip de solutie pentru curatare mobila iti recomandam sa stergi praful si de abia apoi sa aplici un degresant de mobila sau orice alt tip de spray de curatare mobila. Alege lavete moi, neabrazive, pentru a nu zgaria suprafetele.

De asemenea, daca ai de curatat scoci, etichete, grasime sau alte pete dificile de pe mobila, iti recomandam sa alegi produse dedicate - solutie de dezlipit folie, solutie de dezlipit etichete de pe mobila, degresant mobila. Acestea, dupa ce se lasa sa actioneze putin timp, pot fi sterse cu cu usurinta, eliminand in acelasi timp si reziduurile ramase pe suprafata mobilei.

Asadar, indiferent ca ai nevoie de solutii de curatat clasice, pentru intretinerea curateniei, de solutii de curatat speciale, care sa indeparteze lipici, scoci sau tot felul de etichete de pe mobila, te asteptam in magazinele noastre. Specialistii nostri iti vor oferi cele mai bune solutii pentru igienizarea mobilei tale si te vor ajuta sa scapi de cele mai dificile pete!