Accesorii sertare

Accesoriile pentru sertare sunt extrem de importante in momentul in care iti alegi materialele pe care le vei folosi pentru mobila din bucatarie sau pentru orice alta mobila cu sertare din casa. Nimeni nu numara de cate ori deschide sertarele intr-o zi, mai ales in bucatarie, spatiul cel mai folosit de majoritatea dintre noi, insa cu siguranta se intampla sa deschidem si sa inchidem sertarele de foarte multe ori.

Asadar, daca accesoriile de feronerie pentru sertare sunt de proasta calitate, in timp, pe masura ce sunt utilizate, sertarele vor incepe sa se blocheze, sa faca zgomot la inchidere sau sa se blocheze. Tocmai de aceea, iti punem la dispozitie accesorii pentru mobila de cea mai buna calitate atat in magazinele din Bucuresti, cat si online.

Majoritatea celor care isi realizeaza mobila de bucatarie pe comanda sau orice alta mobila cu sertare nu aleg un sistem glisare sertar potrivit, durabil si rezistent in timp, tinand cont doar de designul mobilierului. Consideram ca sina pentru sertar este cea care asigura durabilitatea in timp si buna functionare a unui sertar. Cum alegi insa un sistem glisare sertar rezistent?

Inainte de toate tine cont de dimensiunea sertarului, locul amplasarii, ce depozitezi in el, dar si cat de des crezi ca il vei folosi. Capacitatea de sustinere a sertarului este esentiala deoarece un sertar de mobila bucatarie va fi supus unei presiuni mai mari decat un sertar de mobila birou de exemplu.

Un alt criteriu important este modalitatea de reglare, anumite sisteme glisare pentru sertare se pot regla pe inaltime, altele pe lateral, adancime sau inclinare. Totodata, cand alegi o sina pentru sertar, sistemul de glisare poate fi actionat manual sau automat, cel automat permitand deschiderea sertarelor printr-o simpla atingere.

De asemenea, poti opta pentru un amortizor sertare sau de opritoare pentru sertare care vor impiedica sertarele sa se tranteasca.

Asadar, daca esti in cautare de glisiere sertare, te invitam sa ne faci o vizita la MAM Bricolaj, magazin accesorii mobila, pentru a discuta cu specialistii nostri. Acestia iti stau la dispozitie si te vor ajuta in procesul de achizitie pentru un sistem glisare sertar potrivit nevoilor tale!