Mobilier modular

Mobilier modular

Bucataria, de foarte multe ori, este spatiul in care majoritatea dintre noi ne petrecem cel mai mult timp si nu de putine ori se intampla ca atunci cand ai invitati acestia sa migreze unul cate unul din zona de living in bucatarie pentru a socializa cu un pahar de vin in jurul mesei. Tocmai de aceea iti recomandam sa alegi cu grija pentru ce corpuri de mobila optezi si iti punem la dispozitie o gama larga si variata de carcase pentru corpuri de bucatarie atat in cele doua magazine MAM Bricolaj cat si online.

Fie ca optezi pentru un corp de mobila cu sertare, un dulap suspendat de bucatarie sau alegi sa iti faci mobila pe comanda in Bucuresti, important este ca acestea sa indeplineasca urmatoarele cerinte: corpurile de baza din bucatarie sa fie din materiale calitative, sa se potriveasca amenajarii si sa te ajute sa utilizezi eficient spatiul de care dispui.

Totodata, daca alegi sa achizitionezi fronturile de la alt furnizor fata de cel de la care vei achizitiona corpurile de baza pentru bucatarie, tine cont de faptul ca dimensiunile pe care le alegi pentru fiecare dulap de bucatarie trebuie sa se potriveasca cu fronturile de usi pentru care optezi.

De asemenea, in functie de cum vrei sa arate noua ta zona de servit masa, zona de gatit sau alta zona de interes, pentru a vizualiza mai bine cum vor arata noile corpuri de mobila de bucatarie dupa amenajare, poti marca pe pardoseala sau pe pereti ce corpuri de bucatarie doresti, zona unde vei amplasa electrocasnicele etc. Astfel, pe langa faptul ca iti vei putea imagina mai usor cum va arata bucataria la finalul amenajarii, iti vei putea da si seama daca acele corpuri de bucatarie la care visezi se potrivesc cu forma si dimensiunile bucatariei tale.