Baterii chiuveta

Baterii chiuveta

Rolul pe care il are o baterie de chiuveta pentru bucatarie este unul mult mai complex decat cel pe care il are bateria din baie. Tocmai de aceea, in momentul in care o alegi ar trebui sa tii cont de urmatoarele criterii:

- dimensiunea bateriei, mai exact inaltimea si diametrul pipei (gatul prin care trece apa). O baterie de bucatarie de tip lebada de exemplu, iti va permite sa speli cu usurinta oale si cratiti datorita fapului ca este ceva mai inalta.
- tipul pipei - acesta poate fi standard sau extensibila. Poti opta pentru o baterie de bucatarie tip U extensibil care vine echipa cu un capat ca para de dus ce poate fi extins in functie de nevoi
- tipul de comanda - acesta poate fi cu un singur robinet sau cu doi robineti. O baterie chiuveta bucatarie monocomanda are un singur maner pentru apa calda si rece, fiind de altfel si modelul cel mai popular. Alegand o baterie de tip monocomanda vei putea obtine facil temperatura optima pentru spalarea vaselor.
- finisajul bateriei - acesta poate fi lucios, mat sau texturat. Opteaza pentru o baterie chiuveta bucatarie monocromata pentru un aspect minimalist si elegant.

Nu in ultimul rand, unul dintre criterii de care trebuie sa tii cont este pretul bateriei. In functie de caracteristicile de mai sus costul unei baterii pentru chiuveta din bucatarie difera. Iti recomandam insa, ca in momentul in care vrei sa cumperi astfel de accesorii de mobila pentru bucatarie, sa te gandesti ca faci o investitie pe termen lung in confortul tau, deoarece o baterie calitativa poate avea o durata de viata de pana la 10 ani.

Asadar, pe langa mobila de bucatarie disponibila in magazinele MAM Bricolaj, nu uita ca poti opta si pentru o chiuveta de bucatarie, dar si pentru alte accesorii de mobila precum baterii pentru chiuveta. Specialistii nostri iti stau la dispozitie cu cele mai bune solutii pentru confortul tau.