Garantii

Termeni de garantie


La accesarea, navigarea sau folosirea in orice alt mod a site-ului MAM Bricolaj.ro acceptați, fara limitari, restricții sau excluderi, termenii și conditiile de utilizare expuse in pagina de termini si conditii.

Site-ul MAM Bricolaj va fi folosit exclusiv pentru uzul dumneavoastră privat și personal, noncomercial și cu condiția respectării dreptului de proprietate intelectuală in scopul principal de informare cu privire la produsele și serviciile oferite de rețeaua MAM Bricolaj. Orice utilizare trebuie să ia in considerare limitările, condițiile și excluderile prezente in prezentul document. Dreptul de a folosi site-ul nu poate fi cesionat catre alte persoane.

Nu aveți dreptul să modificați, schimbați, distribuiți, vindeți sau să transmiteți nicio informație conținută sau copiată de pe Site-ul MAM-Bricolaj, inclusiv texte, imagini, grafică, indiferent de scopul comercial sau public al unei asemenea activități. Aceste reguli sunt obligatorii pentru toți utilizatorii, garantand, in aceste condiții, un drept neexclusiv, netransferabil și limitat de accesare și utilizare a site-ului.

Orice persoana fizica in varsta de minimum 16 ani impliniti sau o persoana juridica, ce are sau obtine acces la continut, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de MAM Bricolaj, in baza prezentilor termeni si conditii sau a oricarui alt acord de utilizare existent intre MAM Bricolaj si aceasta persoana si care si-a creat si utilizeaza un cont pe Site.

Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Utilizator/Cumparator.

Pentru motive justificate MAM Bricolaj isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Utilizatorului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Utilizatorului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel Companiei MAM Bricolaj. In oricare dintre aceste cazuri, Utilizatorul/Cumparatorul se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clientii al MAM Bricolaj, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.

Clientul/Cumparatorul poate efectua comenzi pe site, prin adaugarea bunurilor si/sau serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate. O data adaugat in cosul de cumparaturi, un bun si/sau un serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Bun/Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului/Serviciului.

Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca MAM Bricolaj poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de catre acesta, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

MAM Bricolaj poate anula comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

- neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;

- invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de MAM Bricolaj, in cazul platii online;

- datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunțe la un Serviciu,in termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decat cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră in termen de 14 zile de la:

Incepand cu ziua in care Cumparatorul intră in posesia fizică a ultimului Bun - in cazul in care Cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat

Incepand cu ziua in care Cumparatorul intră in posesia fizică a ultimului Bun sau a ultimei piese - in cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese

In cazul in care Cumparatorul decide sa se retraga din Contract, acesta va putea formula un email pe adresa comenzi@mam-bricolaj.ro sau telefona la numarul 031 437 0061 sa anunte despre retur.

In cazul in care Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, in cazul in care Comanda este achitata, MAM Bricolaj va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii MAM Bricolaj de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:
- pentru Comenzile achitate cu Card Bancar - prin restituire in cont a sumei de bani sau prin generarea unui voucher cu valoarea produsului returnat;
- pentru Comenzile achitate cu OP - prin restituire in cont a sumei de bani sau prin generarea unui voucher cu valoarea produsului returnat;
- pentru Comenzile achitate cu Ramburs - prin restituire in cont a sumei de bani sau prin generarea unui voucher cu valoarea produsului returnat;

MAM Bricolaj va putea amana rambursarea sumei pana la primirea Bunurilor vandute, in cazul in care nu s-a oferit sa recupereze el insusi Bunurile.

Toate Bunurile comercializate de catre MAM Bricolaj, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Bunurile sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

In cazul Bunurilor comercializate si livrate de MAM Bricolaj, certificatele de garantie fie sunt emise direct de producator, in cazul in care acesta are o retea de service nationala, fie sunt emise de catre S.C. Depanero S.R.L., partener de furnizor Mam Bricolaj.

Pentru Bunurile din Comanda care beneficiaza de garantie in baza certificatelor de garantie emise de catre furnizor sau S.C. Depanero S.R.L., MAM Bricolaj va transmite Cumparatorului aceste certificate de garantie exclusiv in format electronic, prin adaugarea certificatului de garantie aferent Bunului in Contul Cumparatorului sau prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de Cumparator in Contul sau.

Pentru o corecta comunicare a certificatului de garantie aferent Bunului din Comanda, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si sa acceseze informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.

Prin aceasta modalitate de comunicare Cumparatorul, accesand Contul de pe www.mam-bricolaj.ro, va detine o evidenta a certificatelor de garantie emise de MAM Bricolaj sau Parteneri.

In cazul in care aceste informatii sunt indisponibile pentru 48 (patruzecisiopt) de ore in contul de client, va rugam sa ne sesizati acest aspect pe adresa de mail: comenzi@mam-bricolaj.ro.

In cazul certificatelor de garantie emise de producatori, nu putem sa va oferim serviciul "Pick-up & Return", care presupune preluarea si livrarea Bunurilor in conditii de gratuitate. Puteti oricand opta sa va prezentati direct la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat. Acest centru autorizat de producator va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei.

Lipsa certificatului de garantie al Bunului trebuie semnalata in maxim 48 (patruzecisiopt) de ore de la receptia Bunului pe adresa comenzi@mam-bricolaj.ro. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

Proprietatea asupra Bunurilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in Comanda (intelegand prin livrare - semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului).

Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.

Prin crearea si utilizarea Contului, Utilizatorul/ Cumparatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului, si in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.

Prin crearea Contului si/sau utilizarea Continutului si/sau plasarea Comenzilor, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenele si Conditiile Site-ului.

Vanzatorul isi rezervă dreptul de a actualiza și modifica periodic Termenele si Conditiile Site-ului pentru a reflecta orice modificări ale modului si conditiilor de functionare a Site-ului sau orice modificări ale cerințelor legale. Documentul este opozabil Clientilor / Utilizatorilor/ Cumparatorilor de la momentul afisarii in Site. In cazul oricărei modificări, vom afișa pe Site versiunea modificată a Documentului, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestui Document.

Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Vanzator si Utilizatori / Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Bucuresti.