Pal Kastamonu

In oferta MAM Bricolaj gasesti numeroase brand-uri de PAL, printre care si PAL Kastamonu care este recomandat a se folosi in fabricarea mobilierului realizat pe comanda. Daca ai nevoie de panouri de PAL Kastamonu, te asteptam in magazinele noastre pentru a alege ce ai nevoie dintr-un catalog de PAL Kastamonu. Colegii din magazine iti vor pune la dispozitie un paletar de PAL Kastamonu, astfel incat sa alegi acele culori de PAL potrivite pentru mobilierul din locuinta ta.

Totodata, pe langa PAL melaminat Kastamonu iti punem la dispozitie si alte accesorii de mobila necesare pentru fabricarea mobilierului dorit. Alege din selectia variata de culori si finisaje disponibile in gama de PAL Kastamonu disponibila online, cat si in magazinele noastre, ceea ce ai nevoie.

PAL-ul melaminat Kastamonu este fabricat in Romania, la Reghin mai exact, vine intr-o varietate de nuante si grosimi (8-38 mm) si are un raport calitate-pret excelent. Rezista cu brio la zgarieturi, iar numeroasele culori disponibile, decoruri si suprafete cu aspect lucios sau mat vor aduce mobilierului tau o nota de rafinament si eleganta.

De asemenea, PAL-ul melaminat Kastamonu permite modalitati multiple de prelucrare, fapt ce asigura realizarea unor piese de mobilier cu modele moderne, contemporane, care se potrivesc cu usurinta oricarui stil de amenajare.

In functie de necesitatile tale alege din gama de PAL Kastamonu acele decoruri si culori care se vor potrivi perfect in locuinta ta, indiferent de designul dorit.

Fie ca alegi PAL melaminat Kastamonu pentru mobila de bucatarie, pentru dressingul din dormitor sau pentru alte piese de mobilier, acesta are avantajul prelucrarii usoare, iar costul acestuia este mult mai mic decat MDF-ul de exemplu sau fata de lemnul masiv. Asadar, pe langa faptul ca este prietenos cu bugetul familiei tale, acesta are si o rezistenta mare la uzura, asigurand in acelasi timp echilibrul perfect intre design si functionalitate, oferind o gama larga de culori si finisaje in diferite stiluri.